Ekonomiblogg Evendim

Spara, investera och låna pengar

Smslåna är nu enklare!

Att ta ett smslån är nu enklare än någonsin. Funderar du på att smslåna? Det enklaste sättet att smslåna är nog att gå direkt till långivarens webbplats och fylla i låneformuläret där. Smslåna på det här sättet blir billigare för dig eftersom du slipper sms avgifter eller mobil avgifter. Att ansöka om att smslåna online på kreditgivarens webbplats är helt kostnadsfritt.

Här kan vi hjälpa dig att smslåna och hitta de långivare som är billigast när det gäller att ge smslån. På nästa sida hitta du en lättläst tabell med några av de mest anlitade kreditgivarna för billiga smslån. Vill du direkt till tabellen kan du klicka här. Du ser snabbt vem som kan ge dig ett lån snabbast när du ska smslåna och du ser också i tabellen vad det kommer att kosta dig.

Så här enkelt är det att smslåna på nätet!

Att smslån på nätet tar bara några minuter. Du börjar med att gå till tabellen på nästa sida och när du valt en kreditgivare du tycker har de lånevillkor som passar dig så klickar du på den blå länken för den långivaren.

Du kommer direkt till låneformuläret så att du kan smslåna. Fyll i namn, ditt mobilnummer och bankkontonummer och klicka på ”klar!”. Sedan väntar du några minuter så kommer kreditgivaren du har ansökt om att smslåna hos att kontakta dig på det mobil- eller telefonnummer du angav i låneformuläret.

När du är godkänd så sätter de in pengarna inom någon timme på ditt bankkonto. Om du ansöker om att smslån under deras öppettider så får du dina pengar direkt.

Smslåna är nu enklare!
Rulla till toppen